RESTAURANT

La cuina de l’Auberge

Cuina catalana de proximitat

L’Auberge Catalane va ser fundat l’any 1929 per Michel Tariscon, català-francès originari de Sant Cebrià a la costa del Rosselló. Des de l’inici du el mateix nom. Des de un bell principi el Michel Tariscon es va especialitzar en cuina tradicional catalana i va posar a les taules dels seus clients platillos tradicionals com el pollastre a la catalana.

Va aconseguir atraure gent de tot França i, sobretot els anys seixanta, actors, actrius, cantants i famosos venien a allotjar-se i menjar a l’Auberge Catalane. Expliquen que durant aquest període l’hereu de Tailàndia, llavors conegut com a príncep de Siam, passava cada any dues o tres setmanes a l’Auberge per a poder gaudir de la cuina de Monsieur Tariscon, el qual va obtenir reconeixement i fins i tot condecoracions de la república francesa,

Ara nosaltres, la Isabel i el Jordi, pretenem mantenir i homenatjar l’anima, el caràcter i els orígens de l’Auberge. Cuina tradicional catalana feta amb ingredients de qualitat i de proximitat i amb la cura i l’amor amb que la feien les nostres avies. A la bodega només hi podreu trobar vins de denominacions d’origen catalanes, tant del nord com del sud.

Jordi Serrat Llorens
Isabel Pérez Roqueta