ON SOM

Com arribar

L’Auberge Catalane està situat a Latour de Carol, a 10 minuts de Puigcerdà i al centre de la comarca de Cerdanya. A 30 minuts del “Pas de la Casa” i 1 hora i 45 minuts hores de Barcelona, Perpignan i a poc més de 2 hores de Toulouse.

Latour de Carol es troba molt ben comunicada amb tren i carreteres. Tot seguit podrà trobar com arribar des de les principals ciutats més properes.

Com arribar des de Barcelona

Accés a través de l’eix del Llobregat (C-1411) i a través del Túnel del Cadí o seguint la N-152. Es pot arribar amb tren a través de la línea de Barcelona – Latour de Carol (RENFE)

Com arribar des de Perpignan
A través de l’N-116, passant per Prada de Conflent i Montlluís. Amb línia regular de tren, podrem anar de Perpinyà a Vilafranca de Conflent, i des d’aquí, amb el famós tren Groc fins a Latour de Carol.
Com arribar des de Toulouse de Languedoc
Seguint la N-20 passant per Foix, Tarascon i Aix-les-Tèrmes. Tenim l’opció de creuar les muntanyes pel túnel de Puymorens o passar-les pel mateix coll. Amb tren amb la línia Toulouse – Latour de Carol de la companyia SNCF.

Contacta amb nosaltres

Per a qualsevol consulta, no dubti en contactar amb nosaltres a través del nostres telèfons:

T: +33 (0) 468 044 163

M: +33 (0) 603 133 005

O, si ho prefereix, ompli el següent formulari de contacte i li donarem resposta amb la màxima brevetat possible.

En compliment de la GDPR s'informa que les dades personals incloses en aquest formulari estan custodiats per Auberge Catalane amb la finalitat de poder subministrar informació sobre els serveis detallats a la web. En cap cas les seves dades seran transferits a terceres empreses.

12 + 13 =