LA HISTÒRIA

L’Auberge Catalane es fruit d’una història d’amor.

En acabar la gran guerra i guarint-se de greus ferides, en Michel Tariscon, originari de Sant Cebrià, a la costa del Rosselló, va anar a recuperar-se a la vora de qui havia estat la seva padrina de guerra, la Caroline Ramonatxo.

Es van enamorar i casar i van decidir crear plegats la forma de vida de la família: la casa d’hostes i restaurant Auberge Catalane nascut l’any 1929.

Durant tots aquests anys i fins el 2018 aquest establiment ha estat en mans de tres generacions d’aquesta família fins que la neta de Monsieur Tariscon ha decidit retirar-se.

Els actuals propietaris

La Isabel i en Jordi vàrem decidir, quan els nostres dos fills ja eren una mica grandets, que volíem treballar plegats i en allò que més ens agrada: tractar amb les persones, cuidar-les i cuidar-nos.

Després de més de 30 anys treballant en l’administració i en multinacionals de la publicitat, vam imaginar un projecte de petit hotel de poques habitacions, tracte proper i que ens faci sentir especials a tots.

En aquest camí, i, gairebé per casualitat, vam topar amb l’Auberge Catalane i ens vàrem enamorar perdudament.

De l’Auberge i de la Cerdanya que cada dia de l’any és diferent, màgica i embriagadora. Fem tot el possible per mantenir i per recuperar l’esperit i la personalitat d’aquest establiment emblemàtic de la comarca.

Fem tot el possible per mantenir i per recuperar l’esperit i la personalitat d’aquest establiment emblemàtic de la comarca, enamorats com estem de l’Auberge i de la Cerdanya que cada dia de l’any és diferent, màgica i embriagadora.