<H1 style="color:white">CONDICIONS D'US<!-- [et_pb_line_break_holder] --></H1><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Benvingut al lloc web Auberge Catalane. La informació subministrada en aquest lloc web té, únicament, finalitats informatives. Sol·licitem que llegeixi i examini detingudament la informació de les condicions d’us abans de realitzar cap tipus de reserva. Al utilitzar el sistema de reserves reconeix que la llegit, entès i acceptat les condicions d’us, sense cap tipus de reserva, que aquí es detallen. Si no les accepta, li recomanem que no realitzi cap reserva a través d’aquesta pàgina web.

CONDICIONS GENERALS DE CONTRACTACIÓ

La relació contractual amb Auberge Catalane li dona la posibilitat de reservar alguna de les habitacions disponibles a la casa d’hostes a través del portal Auberge Catalane. Auberge Catalane no ofereix cap tipus de prestació de viatges essent aquest de la seva pròpia responsabilitat. Per tant, a través de la reserva simplement s’estableix un contracte directe entre vostè i la casa d’hostes Auberge Catalane.

CONFIRMACIÓ DE RESERVES I PAGAMENT

Per a la confirmació de la reserva serà necessari realitzar el pagament del 30% de la reserva en concepte de fiança. La resta de la reserva la podrà pagar al arribar al nostre allotjament a través de targetes de crèdit o efectiu. Acceptem les següents targetes de crèdit: VISA i MASTERCARD,

POLÍTICA DE CANCEL·LACIONS

En cas d’anul·lació amb més 8 dies d’anticipació se li retornaran tots els imports abonats.
En cas d’anul·lació amb menys de 8 dies d’anticipació Auberge Catalane es quedarà l’import de la fiança (30% del import de la reserva).
En cas d’interrupció de l’estada, un cop iniciada, o el no ús d’aquesta (no show) Auberge Catalane procedirà al càrrec de la totalitat de la reserva a la targeta facilitada.
Les reserves realitzades sota el concepte no reemborsable no permeten ni cancel·lacions ni modificacions.

CHECK-IN I CHECK-OUT DE LA CASA D’HOSTES

L’entrada a l’allotjament de AUBERGE CATALANA és realitzarà a partir de les 16:00 i fins a les 20:00. Si té previst arribar més tard de les 20:00 si us plau, posin en contacte amb nosaltres per tal de hi hagi una persona a recepció per quan vostè arribi. Pel registre d’entrada s’haurà d’aportar document d’identitat o passaport vigents i una targeta de crèdit.
La sortida de la casa d’hostes es realitzà abans de les 11:00. Pot preguntar a recepció per les possibilitats de realitzar una sortida més tard.

APATS

L’esmorzar es troba inclòs en el preu de les habitacions
L’esmorzar es serveix al menjador de la casa d’hostes situat a la planta baixa. L’horari de l’esmorzar és de 7:30 – 9:30
També oferim servei de sopar. El realitzar una reserva del sopar el mateix dia durant el matí, fins a les 10:00. Els sopars es serveixen al menjador situat a la planta baixa de 19:30 a 20:30.

CONDICIONS REFERENTS A NENS I LLITS SUPLETORIS

La casa d’hostes no disposa de llits supletoris ni de bressols.

NORMES DE CONDUCTA

Està prohibit fumar a l’interior de la casa d’hostes. El client serà el responsable de mantenir la prohibició de fumar en l’habitació ocupada per ell. En cas de que existeixin signes evidents de que el client ha fumat a l’habitació se li aplicarà un recàrrec de 100€.
En les habitacions de la casa d’hostes només es poden rebre visites, previ avís a recepció, entre les 10:00 i les 20:00.
El client es responsable de la supervisió de les persones menors de 18 anys que restin sota la seva reserva.
El client farà un ús adequat de les instal·lacions de la casa d’hostes.
El client s’abstindrà de tenir un comportament intimidatori, ofensiu o groller cap als altres clients o cap al personal de la casa d’hostes. Si el comportament es recurrent, la casa d’hostes es reserva la opció de cancel·lar la resta de la seva reserva de forma immediata i exigir indemnització al client pels danys causats.

INTERNET

L’a casa d’hostes disposa de Wi-Fi gratuït pels seus clients en tot l’establiment.

APARCAMENT

La casa d’hostes posa a disposició dels seus client un aparcament a l’aire lliure gratuït. No es necessari reserva.

ANIMALS DE COMPANYIA

No es permet l’entrada d’animals de companyia a les instal·lacions de la casa d’hostes

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT

Auberge Catalane no garantitza la fiabilitat, disponibilitat o continuitat dels serveis posat a disposició de l’usuari per la qual cosa queda exclosa qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis que es poguin donar degut a la falta de disponibilitat, fiabilitat o continuiatat de la seva pàgina web o dels seus serveis. Malgrat això, facilitarà, en la mesura del possible restablir immediatament la interrupció possant a la seva disposició, en mesura del possible, mitjans alternatius.

Si Auberge Catalane, malgrat actuar amb la previsió i diligències obligades, no pugues facilitar les habitacions contractades per raons que no li siguin imputables o si existís la impossibilitat de subministrar els serveis en les condicions pactades, Auberge Catalane oferirà al usuari la opció de reembossament dels imports abonats o per la substitució del serveis per un altre de característiques similars.

Auberge Catalane es reserva el dret de modificat les presents Condicions d’Us informant als usuaris de les modificacions a través de la pagina web Auberge Catalane.

FORÇA MAJOR

Auberge Catalane no serà responsable de la impossibilitat de oferir el seus serveis, si aquesta es deu a interrupcions perllongades de subministrament elèctric, xarxa de telecomunicacions, conflictes socials, vagues, rebel·lió, explosions, inundacions, actes i omissions del Govern, i, en general, tots els supòsits de força major o de situació fortuïta.